13 stycznia 2013

Konkurs z Carmex

Jak już zapewne wiecie zostałam Ambasadorka Carmex na grudzień. Pech chciał, że moja paczka na poczcie zaginęła i musiałam się dopomnieć o drugą i w końcu Carmexy do mnie dotarły, więc już mogę zorganizować mały konkursik.


Trzeba będzie się troszkę wykazać. Mamy karnawał i jest to świetna okazja do śmiechu. Zasady są  bardzo proste.


Zadaniem konkursowym jest odpowiedź na pytanie: Co zrobię z wygranymi Carmexami?

Pytania pomocnicze: Jak? Gdzie? Kiedy? Po co? Na co? Jak dużo? 

Autor/Autorka najzabawniejszej odpowiedzi, czyli takiej która mnie najbardziej rozśmieszy wygra zestaw do testów ze zdjęcia: Carmex Moisture Plus oraz Carmex Strawberry

Zastrzegam też sobie prawo do przyznania nagrody niespodzianki, jeśli spodoba mi się więcej niż jedna odpowiedź.

Forma jest dowolna. Może to być obrazek, wierszyk, bajka, dowcip. Co chcecie. Pod warunkiem, że jest to Waszego autorstwa. 

Będę weryfikować pod względem plagiatów. Starajcie się też nie powielać swoich pomysłów nawzajem, bo to się spotka z negatywnym odbiorem z mojej strony oraz autorki oryginału. 

Co zrobić, żeby wziąć udział? 

1. Obserwuj mojego bloga. 
2. Możesz polubić stronę Carmex Polska na Facebooku.
3. Dodaj baner na swoim blogu. 
4. Odpowiedz na pytanie konkursowe w komentarzu. 

Wzór komentarza

Obserwuję jako: 
Lubię na Facebooku jako: (Imię i pierwsza litera nazwiska)
E-mail:
Baner na blogu: (adres) 
Odpowiedź: 

Powodzenia! ;) 

Regulamin Konkursu z Carmex na blogu Make-up art by Domi
1. Sponsorem nagrody jest Carmex Polska, a wysyłkę na terenie Polski opłacam ja. 
2. Zgłoszenia konkursowe przyjmuję od 13.01.2013 do 27.01.2013 do godz. 23:59. 
3. Uczestnik zobowiązany jest być obserwatorem bloga Make-up art by Domi oraz jeśli chce może polubić Carmex Polska na Facebooku. 
4. Uczestnik ma za zadanie odpowiedzieć w komentarzu na pytanie konkursowe Co zrobię z wygranymi Carmexami?
5. Nagrodzona zostaje wg mnie najzabawniejsza odpowiedź na pytanie konkursowe.
6. Wulgaryzmy są równoznaczne z dyskwalifikacją. Plagiaty również nie są mile widziane.
7. Wynik ogłoszę do 3 dni od zakończenia tj. do 30.01.2013, a nagroda wysłana do 7 dni roboczych od ogłoszenia wyniku. 
8. Nagrodą jest zestaw Carmex Moisture Plus oraz Carmex Strawberry i nie podlega wymianie na inną ani wymianie na ekwiwalent pieniężny.
9. Zastrzegam sobie prawo do przyznania nagrody niespodzianki jeśli spodoba mi się więcej niż jedna odpowiedź. 
10. Konkurs obowiązuje na terenie Polski.

Domi.

14 komentarzy:

  1. nie przepadam za carmexami także życzę powodzenia innym dziewczynom ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak tylko wpadnę na jakiś pomysł to z pewnością się zgłoszę :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Widze żę IDB u Ciebie też spamują..

    Hm, jak znajdę czas na jakąś wymyślną odpowiedź to jak najbardziej napisze coś. (;

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: gwiazdeczka60
    Lubię na Facebooku jako: Basia N.
    E-mail: gwiazdabloguje@interia.pl
    Baner na blogu: http://worldofcolorr.blogspot.com/
    Odpowiedź:
    Jeśli uda mi się te dwa cuda wygrać
    będę je wielbić i się zachwycać
    postawię je na jednej z półek
    i z radości zrobię fikołek.

    Ale tak na serio to moje plany są inne
    albowiem balsamy te niewinne
    włożę do mej torebeczki
    i wyciągnę gdy suche staną się moje usteczki ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako: Madzia Cz
    Lubię na Facebooku jako: Magdalena Cz.
    E-mail: czmadzia7@gmail.com
    Baner na blogu: http://madziaaa3.blogspot.com/2013/01/konkurs_9062.html
    Odpowiedź: Carmexy są tak pyszne, że jak wygram, to schowam się w szafie, z dala od zazdrośników i z celebracją chyba je zjem! Są takie słodkie, niepowtarzalne i zapadające w pamięć. Carmexy po prostu jak najlepiej wykorzystam!

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako: Nimva
    Lubię na Facebooku jako: Alicja S.
    E-mail: nimva@op.pl
    Baner na blogu: http://babska-torebka.blogspot.com/
    Odpowiedź: Wysłałam na maila :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: Bery
    Lubię na Facebooku jako:
    E-mail:claaudiiia@gmail.com
    Baner na blogu: http://berypassions.blogspot.com/
    Odpowiedź: Co zrobiez wygranymi carmexami?
    Jeden Dam Dawidkowi memu bo trzeba sie dzielić, a drugi zostawie sobie bo trzeba sie rozpieszzac;) w rezultacie i praktyce bede itak sie smarowała To ca dałam Dawidowi , bo ja bede zostawiac ja akurat w tej torebce której akurat nie wezme ze soba;)bzikowcy na punkcie torebek juz tak maja;]

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: beauty-tester
    Lubię na FB jako: Kasia Cosmetic Diamond
    E-mail: kattttttttia@gmail.com
    Baner: http://cosmeticsdiamond.blogspot.com/
    Odpowiedź:

    Co zrobię ? Upiekę ciasto! :D
    Przepis na Carmexowelove
    *mąka pszenna [1 szklanka]
    *cukier [1 szklanka]
    *proszek do pieczenia [1 łyżeczka]
    *jajka [6 szt.]
    *Carmex Strawberry
    *Carmex Moisture Plus
    Jajka ubić z cukrem. Następnie dodać mąkę i proszek do pieczenia. Miksować aż do otrzymania jednolitej masy.Na koniec dodać Carmex Strawberry dla uzyskania truskawkowego aromatu.Piec 30 minut w 180 stopniach.
    Po upieczeniu odłożyć ciasto do ostudzenia i maleńką pacynką od błyszczyka Carmex Moisture Plus rozprowadzić błyszczyk na wierzchu ciasta.Należy to robić delikatnie i rozsmarowywać go z wielką pasją jak na ustach...
    I Carmexowelove gotowe!! Smacznego :D
    A jak smakuje? Niech to zostanie moją słodką tajemnicą :D

    a tak na serio jak je wygram to… wymaluję usta i dam ogromnego buziaka ukochanemu- bo szczęściem trzeba się dzielić :D a znając go , to odruchowo weźmie rękawem wytrze usta :D nie znosi błyszczyków ;p

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: Sylwia Be

    E-mail: bokskd@gmail.com
    Baner na blogu: http://sylwiabe.blogspot.com/
    Odpowiedź:
    Zachwycałabym się Carmexami mówiąc Yeah, Yeah, Yeah jak ten pan z jednego odcinka South Park:
    http://www.southparkstudios.com/clips/222631/yeah-no-yeah

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: Chabrowa Ania
    Lubię na Facebooku jako: Ania J.
    E-mail: a.jurek89@gmail.com
    Baner na blogu: http://chabroweoczyani.blogspot.com/
    Odpowiedź: Co zrobię z wygranym Carmexem? Oprawię go w ramkę, zbuduje mu ołtarzyk, który ozdobię kwiatkami i świecami i codziennie będę się do niego modliła o piękne i seksowne usta, które będą obiektem pożądania mężczyzn :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. http://chabroweoczyani.blogspot.com/2013/01/ulubiony-brokatowy-eyeliner.html

      Dodałam info o konkursie do najnowszej notki :)
      może ktoś z moich czytelników się skusi :)

      Usuń
  11. Obserwuję jako: Madzia B
    Lubię na Facebooku jako: Madzia Byi
    E-mail: bmadzia91@gmail.com
    Baner na blogu: http://my-life-my-passions.blogspot.com
    Odpowiedź: Hmm co zrobię jeśli wygram ten cudowny zestaw? Po pierwsze pochwalę się o tym na blogu, po drugie wysmaruje dokładnie nim swoje usta po czym pewnie go zliżę by posmarować je jeszcze raz, ale po trzecie, najważniejsze i przyjemniejsze... bez ograniczeń będę całować się na wietrze! Bo z taką ochroną nie ma szansy by coś zaszkodziło moim ustom!

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: Liseczek Rudy
    Lubię na Facebooku jako: Patrycja K
    E-mail: liseczek.rudy@gmail.com
    Baner na blogu: www.odrobinkawszystkiego.blogspot.com
    Odpowiedź:

    Kiedy weszłam dziś na bloga,
    Ogarnęła mnie wnet trwoga,
    Że konkursik mogę wygrać
    I zajumać ze dwa mydła.

    Cóz za dzieje! Sprawa dziwna!
    Toż to balsam, a nie mydła,
    Zabrać Ci go dziś zamierzam,
    Kotem szczując, kradnąc jeża.

    Ach ty jeżu mały, wstrętny,
    Pękniete usta mam bez przerwy,
    Carmex zaraz mi pomoże,
    Jak na usta go położę.

    Drogie dzieci, taki finał,
    Carmex w torbie, konkurs minął.
    Jeża też zabieram sobie
    Tylko kota oddam Tobie.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej!

Na wszelkie pytania odpowiadam pod komentarzem.

Pamiętaj, że to nie jest miejsce na reklamę. Komentarze z reklamami automatycznie trafią do spamu.